Çok teşekkür ederim hocam bilgilisiniz bu konuda belli, vallahi ben yoruldum bu ülkeden ya her şeyi takip etmek her şeyi sorgulamak her işin başında durmak gerekiyor ustalar niye böyle bu memleket de...
Emin olamadım kurulum da emindim vakum yapılması gerektiğini yaptırttım zaten 12 dakika boyunca ama eşşek gibi içimden 2 hafta önce yeni kuruldu herhalde gerek yoktur bir de ona rağmen adama sorunca o da öyle ilk kurulumda yapılmış gerek yok yer değişikliğninde diyince ısrar etmedim yoksa servis fişine imza atarmıydım ahh ahhhhh...
Servis fişindede zaten sadece iç dış ünite yeri değiştirilmiştir yazıyor vakum yapılmıştır diye belirtmemişler.
Aynı servisi arayıp şikayet mi etmem lazım yoksa daıkın genel merkezimi? tekrar gaz basılıp vakum için benden para talep ederler mi? @
Kubrick
Hocam ben klima servisinde yaklaşık 6 ay çalıştım. Kışın işler az olduğu için uzun uzun vakum yapıyoduk ki yeni iş gelmesin yoksa mesaiyi geç bitiriyorduk. Yaz olduğu zaman klimalar coşuyor. Günde 5 6 tane klima montajı veriliyor. Klima montajı öyle bişeyki bazı yerler 1 saat bile sürmezken bazı yerler 3 4 saat sürüyor. İşçi 15 20 dakika vakum yaptığı 5 6 montajta bu 1 saatlik vakiti buluyor. Sorun burda patronun günde 5 6 tane montaj atmasında. İşin garibi patronda vakum yapın şikayet geliyor diyor.