greenmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ayvalık ve edremit akçay tarafları oralar da güzel yerler.
Ayvalık'tan uzak duracağız gibi, maddi açıdan bizi zorlayabilir fakat Edremit'i araştıracağım çoğu kişi Edremit demiş zaten, oraya yoğunlaşmakta fayda var

Plrto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama sana şunuda diyim bende çanakaleye gidebiliyosan oraya git benim pederle memur o bile çanakkale isityo insanları nezih ortam şahane çanakkale merkeze taşınırsın polis misin asker misin bilmiyorum ama askersen bi asker arkadaşım var o lojmanlarda kalıyo denize bile gire biliyosun lojmanda daha ne olsun
Çanakkale olmaz hocam maalesef

Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seçenek çok olsun isterseniz Edremit madem hocam uygun sizler için. Bu donemde şu an bulabilirsiniz ilçede tuzcumurat, soganyemez, cumhuriyet mahallelerinde. Kiralar 25-30 bandında. Ancak saydığım mahallelerde daha ucuz tabi. Kötü mahalle olarak söylemiyorum, örneğin Hamidiye ve cennetayağı mahallelerinde site içi ev bulabilirken, bu mahalleler merkezde bulunduğu için Birleşik apartman yapilasmasi, o yüzden bu cazibesi yok. Durum böyle hocam. Ayrıca saydığım ilçelerde sadece Edremit'te özel hastane var. Onun da sayısı 1 ve çoğu kişi hizmetten memnun değil. Sağlık problemlerinde alternatif aramak zorunda kalırsınız. Devlet hastanelerinde burada çok zor sıra bulunuyor.
doğru hocam sağlık hizmetlerini de düşünmek lazım, sonuçta yazlık yerler sıkıntı olabilir.

Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayvalık ve burhaniye ve edremitten uzak durun edremitin çatışması mafyası bitmez, burhaniyede sağlam kazıklarlar ayvalıkta çalısan memur arkadaslar gömeç ilcesinden ev tutup ordan gelip gidiyorlar
hocam daha önce gömeçten geçtim, Gömeç köy değil mi ? yeni yeni villalar yapıyolar tarım arazilerine ayrıca Gömeç'in sahilini de beğenmemiştik açıkcası gerçi Burhaniye'ye 10-15 dakika mesafede hani ama biraz küçük ve köy gibi geldi bize