tugturan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hangi ilçe olarak geçiyor ? rica etsem bilgilendirir misin ?

hocam biz daha çok ege denizi tarafına yakın bir kısım istiyoruz açıkcası marmaradan uzaklaşmamız lazım. İstanbul'dan bıktık malum

hocam devlet okulları hem çalışmak için hem de 4-5 yıl sonra çocuğumuz da eğitime başlayacağı için o açıdan sordum aslında. Aracımız var hocam bu arada, hatta mümkünse 3-4 milyon civarında bulabilirsem ev almayı düşünüyorum ben gideceğim yerden. Kiralar ne durumda vs hiç araştırmadım daha 1 yılım var ve bu 1 yıl boyunca iyice araştıracağım.

yorumlarınız için teşekkürler dostlar
Seçenek çok olsun isterseniz Edremit madem hocam uygun sizler için. Bu donemde şu an bulabilirsiniz ilçede tuzcumurat, soganyemez, cumhuriyet mahallelerinde. Kiralar 25-30 bandında. Ancak saydığım mahallelerde daha ucuz tabi. Kötü mahalle olarak söylemiyorum, örneğin Hamidiye ve cennetayağı mahallelerinde site içi ev bulabilirken, bu mahalleler merkezde bulunduğu için Birleşik apartman yapilasmasi, o yüzden bu cazibesi yok. Durum böyle hocam. Ayrıca saydığım ilçelerde sadece Edremit'te özel hastane var. Onun da sayısı 1 ve çoğu kişi hizmetten memnun değil. Sağlık problemlerinde alternatif aramak zorunda kalırsınız. Devlet hastanelerinde burada çok zor sıra bulunuyor.