Yusufdijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merkezde en nezih en sakin bahcelievler,paşaalanı
hocam hangi ilçe olarak geçiyor ? rica etsem bilgilendirir misin ?

greenmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslen bandırmalıyım ben hocam bana göre en güzel ilçesi. istanbul, bursa, izmir yakın. hem de gelişmiş bir şehir.
hocam biz daha çok ege denizi tarafına yakın bir kısım istiyoruz açıkcası marmaradan uzaklaşmamız lazım. İstanbul'dan bıktık malum

Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlin 2 cephesinde Deniz var hocam, Kuzey ve batı. Ben Körfez kısmında oturuyorum. Gömeç ilçesinde. Eğitim kurumu olarak devlet okullarının kalitesini mi soruyorsunuz, yoksa özel okulları mı? Ozellerden haberim yok açıkçası. Ayvalik, Edremit ve Burhaniye ilçeleri var. En büyük ve kalabalığı Edremit. İkinci sırada Burhaniye ve Ayvalık kapisir. Ayvalık'ta kiralar fahiş, zaten merkezdeki Rum evlerinden dolayı yapılaşma ilçenin dışına doğru yayiliyor şu an. Oraları da merkeze uzak kalıyor. Burhaniye daha sakin diğer iki ilçeye göre. Burhaniye'de aracınız olmadan bile araç aramazsınız. Başka nelerden bahsedeyim bilemedim, bodoslama yazdım
hocam devlet okulları hem çalışmak için hem de 4-5 yıl sonra çocuğumuz da eğitime başlayacağı için o açıdan sordum aslında. Aracımız var hocam bu arada, hatta mümkünse 3-4 milyon civarında bulabilirsem ev almayı düşünüyorum ben gideceğim yerden. Kiralar ne durumda vs hiç araştırmadım daha 1 yılım var ve bu 1 yıl boyunca iyice araştıracağım.

yorumlarınız için teşekkürler dostlar