Merhaba arkadaşlar.
Önümüzdeki yıl Balıkesir'e tayin istemeyi düşünüyoruz. Yeni doğmuş bir çocuğumuz eşim ve ben olacağız inşallah. Uzun yıllar Balıkesir'de yaşacağız nasipse. O yüzden Balıkesirli arkadaşlardan hangi bölge nezih, nerelerden ev alınır, hangi bölgede eğitim kurumları iyi gibi bilgiler rica ediyorum. Mesleğim öğretmenlik bu arada. Kısaca hayat biçimimizden bahsedecek olursak, haftada en az 2-3 gün dışarıda gezmeyi seven, denizi seven, evde tıkılıp kalmak istemeyen bir çiftiz. Malum çocuk da gelecek nasipse. Sakin ve sıkılmayacağımız bölgeler tercih etmeyi düşünüyoruz. Balıkesir hakkında hiçbir bilgimiz yok o nedenle bilen arkadaşlardan kısa kısa yorum alırsam eğer ufak da olsa ufak ufak bir fikrimiz olur ve ona göre plan yaparız diye düşünüyorum.
Hayırlı günler.
Dün Balıkesir'deydim hocam. Yaşam koşullarını tam olarak bilmiyorum ama ilçeleri bana şehir merkezinden çok daha güzel geldi.
Fiyatlar da oldukça uygundu. Yemek, ulaşım gibi temel giderler hesaplıydı. Denizi de var. Bana göre yaşamak için gerçekten cennet gibi bir yer.