Bir ara topuk dikeni için hastaneden 8:30'a randevu almıştım. 1 Haftadır randevu bulamadığım için sıkıntım had safhaya kadar çıkmıştı. Saat 8:45 oldu doktor yok. 8:55 oldu. Yok. Vezneye gidip doktoru soracakken saat 9'da doktor geldi.
Doktor'a benden önce bir hasta niye geç geldiğini söyledi. "Mesaim 9'da başlıyor" dedi. Hasta "niye 9'dan önce randevu var?" diyince de "onu da bakanlığa sor" dedi
9:05 gibi beni aldı içeri sıkıntımı dile getirdim. MR çektir bakacağım dedi. Bende gittim MR bölgesine, çalışanlar çay kahve sohbet derken beni görünce MR'ı çektiler. Sonra doktora çıktım. "Hastalar var onları aldıktan sonra seni alacağım" dedi.
Bu arada o gün de iş başım var saat 9:30'da mağazada olmam lazım. 10'a kadar da idare edilebiliyorum. Neyse sonra bir çift geldi doktorla tartışmaya başladı. Doktor da kendi güvenliğinden olsa gerek hastanın eşine "Hastaya bakmıyorum" dedi. Adam da şikayet edeceğini söyleyince, doktor "istediğinize şikayet edin" diyip, paketledi
Bende o süreçten sonra MR sonuçlarına baksa da, yaşadığı olaydan ötürü dikkat edemez diye (doktoru suçlamıyorum hak veriyorum) atladım taksiye mağazaya geçtim.
Millet olarak Enpati olmayı uzun zamandır bıraktığımız için kusurlu da olsak başkasının kusurunu görmek bizim için daha kolay olmaya başladı. Bu yüzden birisini suçlayacaksak bunu karşımızdakine yapıyoruz. Bu olaydan sonra yine randevu aldım mesela gittiğim doktor zamanında yerindeydi ama söylemleri o kadar düzdü ki, elime vitamin broşürü verip, "ilaçlarla beraber bunu da alırsınız" dedi