Kendim yeni bir hosting firması ararken genelde r10 üzerinden filtreleme ve araştırma yaparım. Bu yüzden, deneyimlediğim firmalar hakkında tarafsızca yazarak sektöre ufak bir katkım olsun istedim.


@DeHost; firmasından yakın zamanda 6 aylık bir VDS kiraladım. İletişim, ilgi ve teknik destek konusunda kendilerine puanım kesinlikle 10 üzerinden 10. Gerçekten çok ilgililer.
Süreç içinde, kaynağının tamamen benden mi yoksa sunucu optimizasyonundan mı kaynaklandığını tam çözemediğim teknik bir detay sebebiyle iade talep edip başka bir firmaya geçiş yapmak durumunda kaldım. Ancak eminim ki sorunu kendilerine detaylıca anlatıp destek isteseydim, şüphe duymaksızın ellerinden gelen her şeyi yapıp çözerlerdi. Benim vaktim kısıtlı olduğu için hızlı aksiyon almam gerekti.


İade sürecinde de beni hiç yormadılar ve saniyeler içinde yardımcı oldular. Kendilerinden son derece memnun kaldım. Muhtemelen bir sonraki projelerimde ve sunucu ihtiyaçlarımda ilk kapısını çalacağım firmalardan biri olacaklar.


Emirhan beye buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.