Merhaba arkadaşlar,
Halihazırda faal olan ve flashcard.tr alan adı üzerinde yayında olan İngilizce kelime/quiz platformum için sizlerin tecrübelerine danışmak istiyorum.
Proje; İngilizce öğrenen kullanıcılara yönelik, özellikle A1, A2 ve B1 seviyelerine odaklanan kelime testleri ve flashcard tabanlı öğrenme materyalleri sunuyor. Site, son dönemde hedef kelimeler ve seviye bazlı test aramalarında organik olarak oldukça olumlu bir yükseliş trendi yakaladı.
Bu alan adının (TR uzantılı olması ve jenerik değeri ile) piyasa değeri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Ayrıca, eğitim kategorisinde yükselen bu trafiğin, projenin gelecekteki potansiyeli ve markalaşma süreci için nasıl bir değer yarattığını düşünüyorsunuz? Site satışınıda düşünüyorum, adsense koymadım, reklamsız tercih ediyorum, birçok öğretmen ve instada bu site tavsiye edildi, üyeliksiz ve reklamsız olması dolayısı ile…
Ayrıca bir çok kelime de 1. veya 2. sırada…
ingilizce kelime testi
ingilizce kelime quiz, ingilizce kelime bilgisi testi, ingilizce kelime test, ing kelime testi, ingilizce kelime quizi, ingilizce kelime sınavı, kelime testi ingilizce, ingilizce kelime dağarcığı testi, ingilizce vocabulary test, ingilizce kelime testleri, kelime quizi ingilizce
flashcard
flash card, flashcards, flascard, fashcard, flash carrd, flashcaed, flashcard., a flashcard, flah card, flahscard, flashcarf
b1 kelime testi
ingilizce kelime testi b1, b1 seviye ingilizce kelime testi, ingilizce b1 kelime testi, b1 ingilizce kelime testi, b1 ingilizce kelimeler test
a2 kelime testi
ingilizce a2 kelime testi, a2 ingilizce kelime testi, a2 seviye ingilizce kelime testi
a1 ingilizce kelime testi
a1 kelime testi, a1 ingilizce kelimeler test, ingilizce a1 kelime testi
.
.
.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.