Hocam Devlet tabiki yapacak. Devlet yardım parası toplanmasada yapmak zorunda. Dünyanın vergisi toplanıyor. Ben size Kızılay ve Afad nezlinde soruyorum. Hani ahbap da şu kadar para varmış da bu kadar kalmış deniyor ya. Kızılay ve Afad 4 senede ne kadar para toplamış ve ne kadar nereye harcamış belli mi? Değil. Mesele taraf tutmak değil. Eğer 2. cümlemdeki "zorunda" kelimesine takıldıysanız Devlet 2002 yılından bu yana deprem ve doğal afetler için ÖTV toplamaya başladı. Eğer kasa boşalmadıysa o paralardan yapı versinler bir zahmet. 40 bin liralık telefona 120 bin 1 milyonluk arabaya 4 milyon ödüyoruz ve tamamı deprem için toplanan ÖTV paraları.
Zaten o paralar sayesinde 2 yil icerisinde TOKI ile adeta kasabalar insa edildi sehirler insa edildi. Erdogan'in partisi cok takmasaydi %7 oy aldigi Defne'ye depremden sonra Devlet Hastanesi yapmazdi. Evet halkin vergisiyle, zaten oyle olmali. Bana partizanlik yaptirmayin burda.
Kaynak:
https://secim.sozcu.com.tr/secim2024...ecim-sonuclari
Edit: Ayrica Oguzhan Ugur konusunda da; kendisi zaten hep sahtekarin onde gideniydi o yuzden ona hic deginmedim bile. Degil twitlerine, aciklamalarina bakmak karsi karsiya gelsem 2 kelime bile etmem kendisiyle. Sevmiyorum, sifir sempati.