emlak danışmanıyım elimizde olan gayrimenkulleri reklama nasıl cıkartırız sahibinden ve facebookda satışlarımız ücretiyle reklam verebilcek bütce çok yok
veya bi fikir verebilcek varsa
aynı konuda müzdaribim kafayı yeme derecesine geldim bendeki bide kendi mülklerim 5-6 tane mülküm var hepsi sahibinde görünme sayıları 200-600 arası caddeye pankart açsam daha fazla kişi görür şimdi bende konu açıcaktım senin konunu gördüm biz ne yapıcaz gerçekten anlamadım gitti
Konu sahibi izniyle takip
bize meta reklamlarını doğru stratejide ve görüntüleme ve tıklamada az para alacak çok kişiye gösterilecek şekilde bir tiyo destek lazım
gayrimenkul için hiç vermedim müşterilerimin mekanlarını vermiştim daha önce -3-4 yıl oluyor, gayrimenkul ile alakalı web sitem yok
Selamlar hocam - Tüm bu dijital sürecinizi yönetiyor ve ilanlarınızı daha görünür hale getiriyoruz dilerseniz. Bunu ilk önceliğimiz organik aramalar ile prestij değeri katarak sonrasında bu değeri reklamla tanıtarak sağlıyoruz. İlerleyen aşamalarda ise belirlenen reklam giderlerini organik aramalar ile düşürmeyi hedefliyoruz. Kısacası tek yönlü değil çok yönlü bir çalışma sergiliyoruz.
Mevcut sahibindene yakılan sermayenin 3/1 i tüm bu operasyon için yeterli oluyor.
Yazılımımızı incelemenizi öneririm mutlaka her şeyi buradan yönetiyoruz :
Tıklayın
İletişim :
Whatsapp