Burakeea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende iş arıyorum bu ay 47 yere gittim diksiyonum güzel konuşmam akıcı giyim tarzım güzel ama şayet gel gör ki burdaki iş verenlere göre genç suriyeli sigortasız çalışanlar daha çekici geliyor diyecek kelime bulamıyorum ülkeyi ne hale getirdiler bu sizin suçumuz değil iş bulamamak işten atılmak devletin suçu devlet sizi garantiye almıyor bana olan faydası şuan bi eczaneden aldığım ilaçlara indirim oluyor biraz başka bir faydası yok hiç boş muhabbete girmek istemiyorum devlet olmasa ekmek yiyemezsin diyenler gelir yurt dışı ülkeleri için de böyle deyin bakalım İsveç mi neydi hatırlamıyorum 16 yaşına kadar çok yüksek miktarlarda ailesine para desteği veriliyor iş veriliyor bizim burda çocukların belini kırılıyor gençlere yazık mesem gibi ağır işler değil öyle kocaman tırın altina gir şöyle böyle yok herşey herkez saygılı işler tam güvenlikli makineler tarafından ve insanlar tarafından yapılıyor afrikada açlıktan ölebilirdim orda dogabilirdim bunu biliyorum ama keşke iyi bir hayat yaşasaydım ona buna minnet etmeseydim
Haklısın hocam ne diyeyim bizi yönetenler utansın