konunuzu yazarken olumlu yorum silme ile başlamışsınız, ne amaç ile kullanılacağını çokta iyi biliyorsunuz bunun güncelleme ile bir bağı yok senelerdir sektördeyiz ve güncelleme ile silinen yorumun nasıl olduğunu da biliriz, sizin yazılımınız ile yapmışlardır başkası yapmıştır, başka bir programla yapmıştır bilemeyiz ama bu tarz bir botun platformda olmaması gerekiyor amacı belli, konu silinmemiş duruyor dediğiniz gibi insanlar yazıyor, sattığınız vardır yoktur onu da bilemeyiz o size kalmış ama forumda olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü rakip firma için ciddi bir fırsat yaratıyorsunuz.
Hocam şimdi olumlu olumsuz dedim demedim demiyorum çünkü olumluyuda çekebilir silebilir olumsuzuda bazen bazı müşteriler hatta geçen yaşadım adam su arıtmacı arkadasıyla kavga etmıs olumlu 5 yıldız bır yorumu sılmemeı istedi yok dedım hocam hatta sahte olumlu yorum atagı yapanda var harıtayı spama sokmak kapattırmak için bota yanlış algılama sağlanması için illa bu olumlu yapıldıysa iyi olduğu anlamına gelmez adam 100 adetı 1 saatte olumlu yorum aldı dıyelım bu sıkıntı spama gıder harıta bıle kapanır örnekler çok denemesınıde yapabılırsınız hocam