Nova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olumlu yorumların silinme yazılımının ne amaç ile kullanılacağı çok bariz bellidir, "ne için kullanıp kullanmayacağını bilemeyiz" demek oldukça komik oluyor. siz kendi işletmesinden olumlu yorumlarını sildirmek isteyen kaç işletme gördünüz? ben size söyleyebilirim sıfır. kim olumlu yorumu sildirmek ister, rakip firma karşısındaki firmayı elemek kötü bir pozisyona sokmak için ister bunun zaten başka kullanım amacı yoktur. konu orada duruyor sadece kilitlenmiş, arka planda biri size ulaşabilir satabilirsiniz, bundan kimsenin haberi olmaz.
Hocam bakın bana program için gelenler oluyormu oluyor dılersenız baglanın hepsıne verdıgım cevap tarafımca satısı ıptal cunku kendım iş alıyorum olumlu yorum dedıgınız şu oluyor adamlar gelıyor ısletme kapatma botu yaparmıın dedıgınde bıle yapmam dıyorum sahte yorumlarda dıger ıyı olan ısletmelerı elemıs oluyorsunz hocam şimdi özelden yazan arkadasada dedıgım gıbı sattıgım kısılerın hıcbır bu programla olumlu yorum sılmıyor kefılım cunku sattıgım 2 kısı buradan gerısı realden musterılerım hocam bu konuda net olalım benım sattıgım kısılerın meslegı ajasn degıller ıs almak ıstesınler kendı harıtaların yorumlarını sılıyorlar hocam olumsuz olan sizin yaptığınız sektörde aynı olayı yapıyor benımde ama şu var google 15 gunluk bakıma gırdı mapsde ve genel çok yorum sılındı sılınen musterılerımde var adamın olumluda sılınmıs 8 10 yıllık dılersenız kayıt atabılırım bu programla olacak durum degıl hocam çogu zaman google guncelleme kaynaklıda oluyor