KuzeyKalesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahte yorum sizce ne kadar etik ki hocam
amacım tartışmak değil ama sizde satıyorsunuz kendiniz değerlendirebilirsiniz.

Genatrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı mantıkla bakarsak Kötü bir işletmenin negatif yorumlarını da kaldırmamak gerek hocam. Sadece fikir olarak söylüyorum bu şekilde hedef göstermeniz doğru değil.
bir işletmenin olumlu yorumunun silinmesi ona sıralama kaybı ve otorite kaybı yaşatır. özellikle uzun yıllardır duran yorumlar silindiğinde bu yıkıma sebep olur, olumsuz yorum silindiğinde veya kaldığında bir şey fark etmez. algoritmadan az çok anlayanlar bilir bu yazılımı ancak rakip firma kullanır.

AdsenseAccount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin dediğinize göre gidersek yorum yapılmasıda etik değil veya pinleme ile sahte işlemler ile algoritmayı şaşırtıp kısa süreli yukarıya çıkarıp sonrasında spama sokmakta sorun hocam şöyle düşünün bu mantıkta gidersek facebook insrtagram x gibi sahte begenı yorum takipçi atımıda yasak olması gerekicek hocam biz yazılımcılar isteğe göre yaparız karşımızdakilerin ne için kullanıp kullanmıycağını bilemeyiz onun için herşey etik dışı oluyor zaten programsatışı durdurdugum için kapattım konusunu kendim iş gelince yorum silme işi alıyorum bunda etikmi değilmi değil ama sahte yorumda etik değil diğer saydıklarımda
olumlu yorumların silinme yazılımının ne amaç ile kullanılacağı çok bariz bellidir, "ne için kullanıp kullanmayacağını bilemeyiz" demek oldukça komik oluyor. siz kendi işletmesinden olumlu yorumlarını sildirmek isteyen kaç işletme gördünüz? ben size söyleyebilirim sıfır. kim olumlu yorumu sildirmek ister, rakip firma karşısındaki firmayı elemek kötü bir pozisyona sokmak için ister bunun zaten başka kullanım amacı yoktur. konu orada duruyor sadece kilitlenmiş, arka planda biri size ulaşabilir satabilirsiniz, bundan kimsenin haberi olmaz.