MertX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam başında durmazsanız böyle yaparlar normal işini düzgün yapmayanların aldığı para haram
Hocam dursakta çok fark etmez bilmediğimiz konularda adamın işine karışmak mantıklı olmaz ek olarak zamanda olmuyor maalesef. Haram olsun dedik bizde
mustafacakir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes usta olmaya çalışırsa oyle oluyor mahcubiyet yok en iyisini ben yaparımcılık sonra hata kabul etmiyor kavga ediyorsun paranla rezil oluyorsun
Bide tok satıcılar var parayla bile en boş randevuya 3 ay sonraya veriyor
Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vergi levhası olmayan herkes iş almak için google maps açarsan olacağı bu. Gerçek usta bulmak artık çok zor.
Levhası olanlarda aynı hocam, levhası olmayıp işini eksik yapıp + düzeltmeyenleri maliyeye şikayet etmeli aslında ama akıllanacaklarını sanmıyorum
Egemircey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizimde bir İş yarım yapıldı , 3 senet var , düzelt getir ödeyim diyorum ne geliyor ne düzeltiyor ne para verebiliyorum, vermiyorm da gelene kadar
Kesinlikle katılıyorum parayı eksik almasına rağmen gelip düzeltmiyorlar. Eksik yolladık adamın umrunda değil
PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum, parayı vermeyince eşek gibi gelip düzeltiyorlar.
Yok hocam bir kısmını peşin istiyorlar kalan kısmını eksik göndersen bile yine gelip düzeltmiyorlar, gelse bile bir ton ekstra yalandan masraf çıkarıyorlar. Hepsi birbirinden karaktersiz olmuş