resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deprem zamanı tutanacak güvenilir bir dal aradık.
bu zamanda karşımıza çıkan Ahbap derneği bu açığı fark edip insanların duygularını kullanarak bizim hassatimizi kullanarak bağış topladı.

Afad, Kızılay gibi büyük derneklerin o dönemde yetersiz olduğunu düşünerek ahbap adlı derneğe destek verdik.

Dünyaca ünlü insanlara başta Ahbap olmak üzere bağış yapmalarını; sosyal medya hesapları üzerinden çağrı yaptırdım.

gerçekten ülkecek çok saf olduğumuzu düşünüyorum…
Helal olsun kardeşim, bu kadar. Yok ülkecek saf falan değiliz, tamam ideolojik kandırılmalara çok açığız, sağ gösterip kandırırlar sol gösterip kandırırlar, ama saf falan değiliz, anasının gözüyüz! Bence bu saflık değil ideolojik bakış açımızdan kaynaklanıyor, bu adam İzmir marşı söylüyor, solcu geçiniyor diyoruz, adamın geçmişi, birikimi, ahlakı önemli değil yani, adam kaç kere çekten mahkemeye çıkmış, hapis yatmış, kumarbaz.

Birde 6 kere üst üste Türkiye' nin en güvenilir insanı seçmişler...

Bu arada ben demiyorum buyrun:

Yılmaz Özdil, Haluk Levent'e ilişkin açıklamalarında şunları kaydetti:
"Dolandırıcılıktan sabıkası vardı ama İzmir Marşı söyledi diye, İzmir'in dağlarında çiçekler açar dedi diye toplumsal muhalefetin rol modeli ilan edildi. Bu kadar kolay işte. Atatürkçülerin ortak paydası İzmir Marşı, Haluk Levent ile özdeşleştirildi. Yardım derneği kurdu diye 6 Şubat depremlerinin ardından muhalif medyamız tarafından Türkiye'nin en güvenilir insanı ilan edildi. İşte bu kadar kolay. Acaba biraz aceleci mi davranılıyor, geçmişteki sabıkaları unutamıyoruz diyenlere sarayın adamı denildi.