Lufea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AI ile üretilen yazılım (mobil uygulama, script vs.) ile başarılı olmayı hayal ediyorsanız zihninizi boş yere yorarsınız. Sadece çöp yazılımlar arasına yenisini eklersiniz. Kısa vaadeli kazançlar elde edilebilir ancak sürdürülebilir bir yapı kuramazsınız.

Ayrıca, başarılı bir projeyi başarılı yapan yalnızca yazılım değildir. Özgün bir fikir, doğru reklam ve pazarlama çalışmaları ile projenin gerçek bir ihtiyaca çözüm sunması başarının altyapısını oluşturur. Bu üç unsurun ardından yazılım gelir, ancak yazılım da tek başına bir unsur değildir, kendi içinde onlarca farklı dala ayrılıyor.
Mesajınıza hem katılıyorum hem katılmıyorum. Bence güncel durumda öğrenme eşiği çok düştü ve ai desteği ile birlikte güzel sonuçlar elde ediliyor. Sorun ai ile yapılmış olmasından daha çok 1 ayda kolay para hayali ile ortaya çıkan projelerde. Yeterli eforu gösterdikten sonra güzel projeler üretilebiliyor. Benim nezlimde 1-2 ay gibi süreler çok sağlam bir fikir olmadığı (burada ürün değil fikir para kazandırır amaç hızlı aksiyon almakta) sürece yalnızca temel atma aşaması - 6-7. aylarda mvp olarak yayın hayatına başlangıç aşamasıdır.