Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsteyen, kurallar çerçevesinde istediğini yazabilir. İnsanları yönlendirmeye veya manipüle etmeye hakkımız yok.
Birileri laf söylediğinde sorun olmuyor, kaos çıkaran konular açıldığında ses edilmiyor, eleştiri olduğu zaman herkes yazmak istiyor; ancak biri çıkıp güzel bir şey söylediğinde hemen “Neden böyle bir konu açıyorsun?” deniliyor. Bu yanlış.

Nedense övgüyü sevmiyoruz. Birinin başka birini takdir etmesi veya güzel söz söylemesi bazı insanların hoşuna gitmiyor.

Biraz değişelim artık.. Bizi eleştirenler kadar, motive eden ve güzel düşünen insanların da olduğunu bilmek hepimize iyi gelir.
Hocam doğru söylüyorsunuz da gerek iyi niyetle gerek başka amaçlarla forum sahibi olmanız nedeniyle sürekli sizi öven veya teşekür eden konular açılıyor. Sabit konu yapılabilir mesela size övgüler oraya yazılabilir. Geçen başka biri konu açmıştı orada hak vermiştiniz spam konulara diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Bu sizin övgüyü hak etmediğiniz anlamına gelmiyor yanlış anlaşılmasın. Zaten başarılarınız ortada.

Yine yazımda genel bir dil kullandım. Teşekkür ederim kategorisinden reklam amaçlı kullanıldığına dikkati çektim. Aslında ortada bir teşekkür yok, reklam var diye düşünüyorum.

Tabi ki isteyen istediği konuyu açar, isteyen istediğini yazar kimse karışamaz. Ben görüşümü denk geldiği için belirttim sadece ve özellikle arkadaştan yanlış anladıysa da özür diledim.