Aralık 2025 te evimizi sattık yaklaşık 8 ay oldu ticarete girdik. İl değiştirdik. 20 yıldır gelinlik abiye yapıyoruz. Bu defada lüks kadın giyime girdik. Orada açık olduğunu gördük. Türkiyede beymen vakkoda satılan ipek elbiselerden üretiyoruz kendi markamızı kurduk bu dediğim elbiseler abiye vss değil ipek elbise,kimono fiyatları 200 bin tl. Bizde bir şekilde kumaşı uyguna tedarik ediyoruz ve aynı elbiseyi 15 ile 20 bin tl ye satıyoruz. Markanın koleksiyonu çekimi vss nisanda bitti 3 aydır piyasadayız reklam vss. Derken şunlarla karşılaştık. Orta ve fakir halk kaliteden anlamadığından aaa çok pahalı diyor. Lan ipek tüm türkiyede en ucuz metresi 2500-7000 tl arası bir elbisede 5 metre var ben sana 5 metrelikmipekten elbiseyi kumaşı faturası vss 15-20 ye veriyorum türkiyede benden ucuzu yok kumaşçılar arıyo nasıl nereden alıyorsun diye orasıda bizin sırrımız. Ama gerçekten ipek giyen kumaştan anlayan ve parası olan başta inanmıyor d.landrıcı sanıyor bizi sonra bi tane alıyor. Hemen telefonla arayıp eee bu elbise ipek diyor bizde evet diyoruz ama nasıl bu fiyata olabilir diyor ve tek bir kişi 10 adet sattığımız bile oldu. Son 1 aydırda tuhaf bir durgunluk var. Marka ilk ay 300 bin tl kazandı. 2. Ay 300 bin tl kazandı. 3. Ay 100 k bile olmadı. Çünkü herkes tatilde vss die düşünüyoruz genel bi durgunluk var. Yani risk almayan şampanya içemez. Ben çok garantici biri oldugumdan bence satmasak iyiydi ama bir yandanda şuan karda olmasa bile kışın ne olacak vss sürekli düşünüp duruyorum. Ayrıca biz hatayı şurada yaptık eci satınca yarısını işe yatırdık yarısını yedik

şuanki sıkıntımız o yüzden yoksa ev satıp ticaret yapılır mı sorusuna en güzel güzel cevap bnm için şudur. Eğer hayallerin sıradan karnının doyacağı bir hayatta değilse evet. 2. Eğer evi satıp paranın yarısını boş beleş yemiceksen evet. 3.eğer yıllardır bildiğin işi yapacaksan ve nohavın var sa yani çevren bağlantıların evet. Ama bunlar yoksa yapamicaksan hayır. İlerleyen aylarda son durumumuzu yazarım yine bakalım nasip
Hocam markanız nedir özelden yazar mısınız? nişanlıma elbise bakmak isterim