Benim sinemada çalıştığım dönemde de bir ekip şefi vardı. "Biz zor şartlar altında yetiştik, ekip şefi olmak basit iş değil. benim onayım olmadan olamazsın" gibi tanımlar kullanır üzerine de hiç bir haltı beceremezdi.

İkili tartışmaya çok girmesem de, yaşım olduğu için bunun üst yönetimi zaten beni biliyordu. İdare de ettikleri için ben bunun söylemlerine ses çıkarmıyordum.

Neyse işte aradan zaman geçti. Müdür falan değişti yeni gelen müdür bunun eski sevgilisi vs. olunca, personellerin söylemleri havada kalmaya başladı. Sonra bir gün bu kadınla olay yaşadık ve ertesi günün sabahı müdür beni çağırıp benimle konuşmaya başladı. "Böyle yapamazsın falan filan"

O günden sonra başka lokasyona personel gönderme durumu oldu. Ben gitmek istediğimi söyledim kabul etmedi. "Gideceksen istifanı ver git" dedi. "İşi seviyorum" dedim ve istifayı vermedim. Sonradan zaten başka lokasyona gitti, gelen kişi de en yakın arkadaşımın abisi olunca ortamda sorun falan kalmadı.

Amir konusunda genel anlamda tavsiyem şudur. İşi kişiselleştirmeden çözüme kavuşturmak. Sana yaptığı bir kötülük varsa bunu yapmamak ve ortamın düzenini bozmamak. Haksız olduğu bir şey varsa da bunun çözümünü iki kişi arasında değilde 3. kişinin gözlemiyle sonuca bağlamak diye söyleyebilirim.