Sizin mantığınızla hareket edersek Türkiye’de açık kalacak tek bir dükkân bile kalmaz.

Mağduriyet ile dolandırıcılık çok farklı konular. Biz dolan-dırıcı olduğu tespit edilen hiç kimsenin cezasını açmadık, açmayız da. Lütfen ikisini birbirine karıştırmayın.
Dolandırıcılık yapacak kötü niyetli kişiler zaten anonim şekilde gelir, başkası adına kayıt olur veya mevcut bir kullanıcının bilgilerini ele geçirir. Amacına ulaştıktan sonra da ortadan kaybolur.

En basit örneği Şikayetvar. Neredeyse ülkedeki her firma hakkında şikayet var. O zaman tüm firmaları kapatıp ülkedeki ticareti durduralım. Böyle bir mantık doğru olabilir mi?
Biz iTrade kayıtlarını mağduriyet giderildiktan sonra kullanıcıların mağduriyetleri giderilsin diye kaldırıyoruz. Kaldırmasak emin olun kullanıcıların %70’inden fazlası iade yapmaz, hesabı kapanır ve başka bilgilerle yeniden kayıt olur. Yönetimsel açıdan bakmak farklı bir pencere ve farklı bir bakış açısı gerektirir. Fakat yakında memnun kaldım, kalmadım tarzı ayrı bir puanlama sistemi getirmeyi düşünüyoruz.

Bir de “Radmin zamanında böyleydi” diyenleri görüyorum. Kendisini severim ancak ya siz yanlış biliyorsunuz ya da biz. Onun döneminin son zamanlarında bu platform kötü niyetli kişilerin eline geçmiş, illegal işler yapan kişilere kiralanmış ve kontrolden çıkmıştı.

İnsanlar gerçekten sadece yazmış olmak için yazıyor. Bu platformun gerçek geçmişini bilen, ayağa kaldıran ve küllerinden yeniden doğmasını sağlayan biziz. Kendisi fiilen yaklaşık 6 yıl, ben ise 14 yılı aşkın süredir burayı yönetiyorum.