serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Hiç saygısızlık yapmış olmazsınız zira ben sizinle atışmıyorum
Siz bir konu açıyorsunuz bir öneri sunuyorsunuz ve altında benim kendi yanıtımı vereceğim bir alan var ya onu kullanıp size kendi düşüncelerimi yazıyorum.

Kendi düşüncelerinizi yapabilirsiniz ama iş karşınızdakine "darsınız" "size fazla geldi" gibi yaklaşırsanız haliyle böyle yanıtlar alırsınız.
Bir odada olduğumuzu düşünün o odayı ısıtırsanız ben montumu çıkartırım, soğutursanız montumu giyerim.
Yani öyle üstten üstten radmindir, siz geniş düşünemiyorsanız falan yazıyorsanız sanane diyeceğiniz yanıtları yazarım haliyle.

Siz binlerce kişinin ekmek yediği yere, sahibi olan bir yere kalkıp şöyle yapın böyle yapın yazabileceksiniz ama ben size şöyle yapın yazınca sanane dersem saygısızlık mı olacak diye yazacaksınız.
Biraz tuhaf olmadı mı size ne yapmanız gerektiğini yazdığımda verdiğiniz tepki?
Ben onu o arkadaşın cevabına hitaben yazmıştım; yani olayın sizinle alakası yoktu. Ama "Piyango bana vurdu," derseniz sorun yok. Dediğim gibi: Ne yapacağıma veyahut hangi projelerde çalışacağıma ben karar veririm, siz değil.

Ayrıca burası, dediğiniz gibi bir oda veya fanus hiç değil. Benim konumu görmezden gelebilirsiniz. Burası hadi oda olsun; neden benim bulunduğum odada duruyorsunuz? Oturma odasına geçebilirsiniz...