Selam olsun,
Başkalarının platformları, yatırımları, projelerine yönelik hukuksal sorunlar çıkartacak önermeler yapmayı genişlik olarak görmeyin çünkü en fazla hadsizlik olabilir.
Kendi projelerinize yönelin bence.
Sizin düşündüğünüzden öte düşünen bir ekip vardır.
Göz yummak değil benim bahsettiğim şey siz hiç büyük projelerde yer almadınız sanırım, bilmiyor olabilirsiniz.
Bu büyüklükte platformların hukuk danışmanlığı aldığı kişiler ya da firmalar vardır.
Öyle kafama esti bir yorum geldi öyle yapalım olmuyor.
Tekraren yazayım niyetiniz iyi ama kendi görüşünüzü geniş ve doğru olarak kabul etmeniz hukuksal konuları esnetmiyor.
Siz elbette derya deniz diye kendinizce çözümler bulabilirsiniz ama işte o çözümleri kendi projelerinizde yapabilirsiniz.
Binlerce insanın ekmek yediği yerlerde kendi kendinizi refere ederek olmaz.
Bir de şu Radmini yazmayın arkadaş, yok artık yok.
"Kendi projelerinize yönelin bence."
Şimdi size "sana ne" dersem saygısızlık olur mu? Ya da olsun, fark etmez. Siz bu cüreti nereden buluyorsanız da benim ne yapacağım hakkında yorumda bulunuyorsunuz; ben de size bunu, sizin tabirinizle, "genişlikle" söyleyebilirim.
Size ne hocam benim fikirlerimden, önerilerimden?! Çok rahatsız olduysanız okumazsınız, olur biter. Kimse sizin başınıza silah dayamıyor; kimse size "Gel, İbrahim konu açmış, hadi oku ve 'işe yaramaz' düşüncelerini paylaş," demiyor.