Dışarıda yeterince aradığını bulamadıysa, içeride eğlenebilir. Bilemeyiz. Malüm Türkiye de kendi vatandaşına hapis gibi ülke. Turist olarak gelseniz çok güzel aslında.
Kripto para transflerinin tamamı çok rahat bir şekilde takip edebilir. Kripto gizli değildir. Merkezi olmayan diyorlar diye merkezi yok sanmayın. Tüm kripto piyasaları bir merkeze bağlanalı çok oluyor. Ne yapacaksınız, KYC olmayan kripto hesapları açıp, bunlar üzerinden P2P mi aktaracaksınız? O parayı temizlemek herkesin yapabileceği bir iş değil. Zıt kutuplar arası birçok işlem yaptırıp, sonra paranın takibini çıkmaza sokmanız gerekiyor. Yani, sizin gibi 10 tane financial mule lazım. Kaldı ki, birden fazla kişi aynı coğrafyada dava başlatsa, dosyalar birleşir, hiç olmaz dediğiniz rakamlar üzerinden nitelikli değerlendirilen konu MLAT sürecini tetikler. Eğer benim gibi birine gelirse dosya, sizi hangi taşın altına girseniz bulurlar. O 10 tane mule tane tane konuşturulur. Elbette çok aşırı gelişmiş planlar yapıp, ölü insanların üzerine hesaplar açmadıysanız.
Yani, sizin öyle benim Binance a parayı alayım, P2P ile çözerim o işi düşüncenizle olmuyor. Ne VPN bırakırlar, ne kripto.
zaten bu işe asla girmem ama size şunu sormak istiyorum bana tr borsa kullanmayıpta bu tür global şirketler kullanıp transferden yakalanan bir kişi söyler misin