Selamlar,
Claude 20x veya 5x hesap satın almayı düşünüyorum. Ancak forumdaki ilanları incelediğimde çoğu satıcının yalnızca “ilk giriş garantisi” verdiğini görüyorum.
Açık konuşmak gerekirse ilk giriş garantisini gerçek bir garanti olarak görmüyorum. Hesaba ilk kez giriş yapılabilmesi, hesabın birkaç saat veya birkaç gün sonra kapanmayacağı anlamına gelmiyor.
Ben API key, ortak kullanım hesabı veya kaynağı belirsiz bir hesap aramıyorum. Gerçekten orijinal, sorunsuz kullanılabilecek bir Claude hesabı satın almak istiyorum.
En önemli beklentim şudur:
Satın aldığım paket süresi boyunca, yani 30 gün boyunca hesap garantili olmalıdır.
Hesabın bu 30 günlük süre içerisinde kapanması, askıya alınması, şifresinin değişmesi, erişimin kesilmesi veya kullanılamaz hâle gelmesi durumunda satıcının yeni hesap sağlaması ya da kalan günlerin ücret iadesi yapması gerekir.
Hesabın hangi yöntemle alındığı satıcının sorumluluğundadır. Çalıntı kart, ödeme iptali, farklı ülke üzerinden alım, bölge uyuşmazlığı veya benzeri sebeplerle hesap kapanırsa bunun riski alıcıya yüklenmemelidir.
Kısacası sadece “ilk giriş garantili” hesap aramıyorum. 30 gün boyunca sorunsuz kullanım garantisi veren, hesap kapanırsa değişim veya iade sağlayan güvenilir bir satıcı arıyorum.
Bu şartları karşılayan satıcılar tekliflerini iletebilir.