bu hatanın genelde sebebi yoğun saatlerde ücretsiz olanlar için bu hata çıkar ve sıraya alır sizi ve çok sinir bozucudur.
ofiste şunu fark etmiştim kullandığım dönemde : ben birden fazla hesapla kullanıyordum ve kullanımım hemen bitiyordu ve 7 gün sonra limitimi yeniliyordu ve sürekli bu hata çıkıyordu bende, yoğun olmayan saatlerde bile bende bu hata çıkardı, ama ofiste stajyerler kendi mailleri ile tek kullanıyordu ve onlar limitleri bitse saatler içinde limitleri sıfırlanırdı ve tekrar kullanabiliyorlardı ayrıca yoğun saatlerde bile bu hata çıkmıyordu onlarda...
anlayacağın bu ide ve ai senin kullanımını tutuyor veri tutuyor ve beli bir kullanım yada sürekli karmaşık işlerde falan sanırım bundan kaynaklı 7 gün sonra yeniletiyordu hesabı ve sürekli bu hatayı çıkartıyor...
neyse gemini hayatımda gördüğüm en kötü llm ve sövdüğüm tek ai

ondan dolayı kullanmayı bıraktım... gerçi benim çalışmalarım çok büyük ve karçaşık oldugundan bu modeler işimi görmüyor...
hangi modeli kullanıyorsun hocam bende büyük bi proje üzerinde çalışıyorum beni en iyi anlayan model olduğu vede pro üyeliğim olduğu için antigravity üzerinden opus 4.6 kullanıyorum gemini stabil değil ama opusu sonnet ile senkronize olarak kullanınca tatmin ediyor sayılır ancak en büyük sorun kredilerin tükenme hızı elbette