inurdemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklamanız ve sorularınız için teşekkür ederiz. Konunun daha net anlaşılması adına sorularınızı sırasıyla yanıtlamak isteriz:

Öncelikle, engellenen site bir müşterimizin web sitesi değil; ajansımızın kendi resmi alan adı altındaki müşteri paneli (panel.inurdemirel.com) yazılımımızdır. Yani hedef alınan yer doğrudan bizim ticari kimliğimiz ve altyapımızdır.

Saldırının kaynağı ve kim olduğu yönündeki netliğimize gelince; Cloudflare altyapısında bu tarz asılsız "phishing" bloklamaları, ancak sistem paneline girilerek manuel olarak yapılan çok spesifik "Abuse" (kötüye kullanım) bildirim raporları ve belirli formların suistimal edilmesiyle tetiklenebilmektedir. Teknik ekiplerimizin, sunucu loglarında ve Cloudflare paneli üzerindeki dijital ayak izlerinde (Ray ID, ihbar referans numaraları ve erişim sağlayan IP blokları) yaptığı derinlemesine incelemeler sonucunda, siber suçlar kapsamında delil teşkil edecek somut verilere ulaşılmıştır. Süreç, tamamen bu somut dijital kanıtlar üzerinden yürütülmektedir.

Tehdit algınız konusundaki hassasiyetinizi anlıyoruz ancak mesajımız, işini dürüstçe yapan sizler gibi sektör mensuplarına kesinlikle yönelik değildir. "Karşılık" ifadesinden kastımız, asla sektördeki herhangi bir reklamverene körü körüne veya tahmine dayalı bir saldırı yapmak değildir; kurumsal sınırlarımız ve hukuk çerçevesinde, elimizdeki somut dijital delillerin işaret ettiği asıl fail ya da faillere karşı yasal ve teknik yaptırımları misliyle uygulamaktır. İşini dürüstçe yapan hiçbir meslektaşımızın bu süreçten endişe duymasını gerektirecek bir durum yoktur.

İyi çalışmalar dileriz.
tamamdır şimdi kavradım , yanlış algılamışım . Ne yazıkki her sektörde kansızlar var , kul hakkı kavramından çok uzaklaşmış .. Sizin sitenize yapılmış backlinkleride gözlemlemiştim +18 olanları , nedense diğer hizmet verenlerde bu linkleri görüntüleyemedim . Sizin bir zorbalığa maruz kaldığınız çok açık , umarım bu saçmalıklarla uğraşmak zorunda kalmazsınız .