Merhaba r10 üyeleri ve değerli hosting firmaları,
Türkiye'nin en aktif ve dinamik motosiklet topluluklarını tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen, mobil odaklı yeni nesil sosyal ağ projemiz olan **"MotoSosyal"** için sponsor hosting/sunucu arayışımız bulunmaktadır.
🏍️ MotoSosyal Nedir?
MotoSosyal; motosiklet sürücülerinin yol hikayelerini (story/gönderi) paylaştığı, yeni rotalar keşfettiği, yolda kaldıklarında acil durum (SOS) çağrısı yapıp yardımlaşabildiği ve pazar yerinde (MotoPazar) ilan alışverişi yapabildiği kapsamlı bir sosyal platformdur.
📊 Sunucu Kaynak İhtiyaçlarımız:
Kullanıcıların fotoğraf ve kısa video paylaşımları (video gönderileri, video hikayeler vb.) yapabilmesi sebebiyle aşağıdaki kaynaklar bizim için önem arz etmektedir:
-
Disk Alanı: En az 50-100 GB (SSD/NVMe tercih sebebidir, medya yüklemeleri için)
-
Trafik/Bandwidth: Sınırsız veya yüksek limitli (video oynatmalarından dolayı)
-
PHP Limitleri: Yüksek upload_max_filesize (min. 20-30MB video yüklemeleri için) ve memory_limit değerleri
-
Sunucu Tipi: Laravel API'mizin stabil çalışabileceği optimize ufak bir Linux VDS/VPS (kurulum tarafımızca yapılabilir).
🤝 Karşılığında Ne Sunuyoruz? (Sponsorumuza Sağlayacağımız Faydalar):
- Uygulamamızın **Giriş/Splash ekranında**, **Ayarlar/Hakkında** kısmında veya **Sponsorlar** alanında logonuz ve sitenize yönlendiren link yer alacaktır.
- Uygulama içi akışta (feed) belirli aralıklarla sponsor firmamızın tanıtım gönderisi paylaşılacaktır.
- İlerleyen süreçte tüm üyelere gönderilecek bildirimlerde (Push Notification) sponsorumuza teşekkür/tanıtım yapılacaktır.
- r10.net üzerinde konunuza olumlu ticaret puanı (itibar) ve sürekli güncel teşekkür yorumları girilecektir.
Projemize destek vererek motosiklet topluluğuna katkıda bulunmak ve bizimle büyümek isteyen kurumsal/bireysel hosting firmalarının tekliflerini PM veya konu altından bekliyoruz.
Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederiz.
İletişim: PM atabilir veya konu altına yazabilirsiniz.
Detaylı konu linki:
https://www.r10.net/uygulama-tanitim...-araniyor.html