Öğrenemezsiniz, öğrenmeye harcayacağınız tokenlerle/vakitle de siz zarara girersiniz.

Ve mantık çok basit hocam. Hiç kimse bir ürünü/hizmeti RESMİ SAĞLAYICISINDAN ucuza satamaz. %10-15 ucuzluktan bahsetmiyorum. Satan arkadaşlar yok şöyle sınırsız, yok böyle sınırsız; yok günde şu kadar limitin var kota yok en yüksek model, yok günde bu kadar mesaj hakkın var gibi türlü türlü şeylerle satıyor.

Ama işin öte tarafında siz Opus 4.8 kullanıyorum sanırken belki de Opus 3 kullanıyorsunuz. Belki Haiku 4.5 kullanıyorsunuz. Bunlar tabii iyi ihtimaller. Belki de Çin'de 3-5 tane "geliştiricinin" 2 öğün Noodle yiyerek geliştirdiği ZartZurt 4.8 modelini kullanıyorsunuz.

Yakın zamanda hesap satışı/paylaşımında büyük bir olay patlak verdi. Objektif bakınca o patlayan olayda satıcıların da çok büyük suçu yok. Çünkü forumun yarısından fazlasının yaptığı al-sat işlemini veya hesap satış işlemini yapıyorlar. Ama günün sonunda kullanıcıların tamamı mağdur oldu.

Bana göre yakın zamanda API sağlayıcılarında da bu tür bir olay patlak verecek. Tabii bu benim kendi görüşüm.

Başınız ağrımasın istiyorsanız, şüphe duymamak istiyorsanız resmi sağlayıcıdan başka çözüm ne yazık ki yok.