umutbaskan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ara arkadaşım annesinin numarasını buluyor bir türlü ve diyor ki hanımefendi bakın cezalar ağır oğlunuza söyleyin paramızı geri ödesin yaşı genç ceza almasın kadına nasıl anlattı ise kadın diyor yok siz yasal iş yapmıyorsunuz filan falan avukatı ike birlikte ödeyecekler sonra bu defa konu ilerleyince kadın yetim cocuğuma bakıyorum anla beni ben anneyim filan demeye başlıyor arkadaşım abla bak bu beni ilgilendiren konu değil ben sana güzelce aradım söylüyorum diyor sonra oğlum(yılmsz) diyor telefonu istedi satacak ödeyecek borcunu diyor arkadaşımda diyor ki hanımefendi bu olay daha dün gece oldu yani diğer önceki mağdur ettiği arkadaşın için ister yani yılmaz sanki bi arabaya çarptı parası yok para denkleştirme çalışıyor muamelesi harbikisine attığı parayı geri atmak tabii arkayı toparlamak için kumar oynuyor muhtemelen sonra böyle oluyor arkadaşına ben mağdur oldum çünkü alamadığı coin 5x gitti ee arkadaşım kim karşayalacak kimse bu yüzden bu tarz üyelerin bu forumda yer almadı hoş değil

bunu yazan sen degilmisin nerden buluyor numarasını mesala konusuyor ediyor sen bukadarına nasıl vakıfsın bu işte sende varsın bi anneyi nasıl arıyorsunuz bu tur olay icin rahatsız ediyorsunuz kimsiniz ? yasaya aykırı hem iş yapıyorsunuz ıban to kripto devletin yasagına ragmen sonra geliyorsun ticaret bagın yokken sikayet konusu acıyorsun sonra geliyorsun utanmadan ailesi ile gecen diyalogu anlatıyorsun ? ne iş bu
Cidden allah yardmcın olsun yilmaz kendini bu kadarı savunmaz kimseyi rahatsız edilmedi kadına küfür mü etmiş arkadaşım? Bana öyle bir şey söylemedi ki etmez sadece bulmuştur paneldir vb bunu gitsin yilmaz mahkemeye versin hakkını arasın şimdi sana bir şey anlatıyor ise bunu konuya dökmek basit anlatabiliyorum s*lak değilim anladığımı dökebiliyorum utanılacak bir konu yok

arkadaşım tekrar ediyorum kadına sadece hanımefeni bak cezalar ağır oğlunu uyar demiş burada kötü bir şey göremedim elbette aranması kötü bir şey bunu desteklemiyorum ama hem kendini hem yilmazı düşündüğü için olabilir