fortext adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi tokat tekme gibi şeylerle elinizi yormayın bi bahçe hortumu bide demirciden de bi demir alın içine geçir devam et lövye sopa falan sıkıntı ya rahatlarmıyor ( bu arada öyle birisi değilim sadece fikir )
KaaN10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polislik bir konu değil aslında polis gereğini yapıyor, savcıya soruyorlar savcı serbest bırakın der ise serbest bırakıyorlar.

Şahıs kapıyı çaldıktan sonra sadece soru sorup başka herhangi bir şey yapmıyorsa kişilerin huzur ve sükununu bozmadan şikayetçi olunabilir, anladığım kadarı ile bu suçtan dolayı şikayetçi oldunuz, cezası yok denecek kadar az, hatta hagb veriyorlar genelde
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok hocam yem atıyor kapıyı çalıyor açarlarsa isim salııyor açmazlarsa kartla kapıyı açıp içeri giriyorlar
iNKa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zil çalıp boş daireleri yokluyorlar kimse açmazsa girip soyuyorlar. Birgün gece işten gelmiştim öğlen uyurken zil devamlı çaldı basar gider diye pek umursamamıştım. Ardından kapı açıldı 2 kadın içeri girdi. Yataktan kalkıp kadınları içeride gördüm haliyle onlarda beni gördü başladılar çığlık atmaya sapık var diye merdivenden koşa koşa kaçtılar. Ben daha ne olduğunu anlayamadım bile ardından polis çağırdım bir ekip geldi. Sonuç bunlar kapıları çalıp kimse yoksa içeri giriyorlar demişti biz birşey yapamayız hırsızlık yapamamışlar demişti. Sanki yakalasalar ne olacak polis bile hırsızların kim olduğunu biliyor. Polis yakalıyor ardından savcı adli kontrolle serbest bırakıyor. Ben onları yakalayıp dövsem polis gelse beni hırsızları dövdüm diye içeri alırlardı. Kanunlar suçludan yana insanlar kendi evinde hırsız yakalayıp birşey yapsa suçlu sen olursun.
Son gelişmeyi söyleyeyim hocalarım. Mahalle muhtarimiza savci bey demiş ki belden aşağı çalışın önüme gelirse ben hall ederim. Aklın yolu birdir 😂