Garanti, YKB gibi bankaların kredi kartlarına bağlı sanal kartına 500 tl bakiye koyup deneme yapın. Sonrasında aktif hale gelir. Deneme yaparken kullandığınız IP adresi Asimetrik DC adresi olmasın, bazı VPNler kötü IP nedeniyle Stripe taramasından kalıyor. Bazen de adres bilgisi çok jenerik olabiliyor. Yani, adres, IP, kart bir üçlü. Sadece kart için hata veriyor düşüncesine kapılmayın. Hatanın verdiği an, sorunun ne olabileceğini kanıtlar nitelikte. Denemelerinizi buna göre yapın. Çok fazla IP değiştirip kafa karışıklığı yapmayın. Çok kötü VPN sağlayıcılarının IP adreslerini kullanmayın. Geri kalanı zaten basit.
Hiç öyle "çok özel yöntem deniyorum, sadece ben yapabiliyorum" olayı yok. Genelde debit kartların sanal kartları ya da köklü banka olmayan yerlerin kartları çok takılıyor. Çok fazla sanal kart veren yerlerin kartları takılıyor. Çünkü zaten çok fazla kişi bunları kullanıp, sistemi manipüle ettiği için, Stripe da buna karşı belli aralıklara önlem alıyor. Biraz uğraşın çözersiniz.