kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memurluk boş iş olmaz.
Memurluk hayat garantisi verir. Evet süper yaşamazsın ama normal bir yaşantın olur. Fazlası için yine çabalayabilirsin engelleyen yok sonuçta.
Ama memurlar az çalışma ile orta gelir grubunda kazandıkları için her zaman yeterli oluyor.

Sen mesela youtube spam , pintirest spam zamanından kazanmışsın ama devamlılığı yok. Herkes bu dönemlerde para kazanmadı'da bu senin ve bazı kişilerin şansı.

Senin gecen gündüzün yok , memurlar hafta sonu gezer , akşam 17 sonrası boştur. Her yıl 10-15 tane tatil günü çıkar, extra normal izinleri'de olur.

Bende internetten kazanan biriyim , şartlar sana benziyor. Ama bir işim olduğunda o pcyi bırakıp bir yere gitmek işlerin aksamasına sebep oluyor. Gece bile bırakmak zor gelir. Kendi işi ile uğraşan herkesin genel sorunudur bu.
Benim tüm projeler otomasyon. Hiç dediğiniz gibi günün büyük bölümünü bilgisayar başında geçirmiyorum. Günde 9 saat uyuyorum mesela. Günde 2 saat dışarda yürüyüş yapıyorum.
Botları ayarladım kendi kendine çalışıyorlar. Benim müdahalem olmadan. Arada 5 dakika hata loglarına bakıyorum hata var mı gibisinden.
Memurluk boş işten ziyade bence dünyanın en iyi işi kendi işiniz. İşin ne olduğu önemli değil.
Başkasını zengin etmektense kendi işimizde çalışmak en iyisidir bence