kapgankaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş iadeyi yaptı. Evet ilk 10 dk çok iyiydi ardından çince response dönmeye başladı Hiçbir orjinal model çince response dönmez. Alacak arkadaşlar bilerek alsın. Model orjinal değil ancak arkadaş işiyle ilgileniyor.
yaklasik 1 aydır kullanıyorum 5.5 modelini şuana kadar aldığım plus ve Business ile birebir aynı çalışıyor , 5.6 içinde 1-2 saatlik deneme fırsatım oldu oda muhteşem çalışıyor , paket alırken 5.6 çıkacak onu da bu fiyattan kullanacaksınız diye bir durumu belirtmemiş satıcı arkadaş , güncelleme gelince dün çekinerek kendisine sordum , çoktan güncelleme hazırdı hemen paylaşmış , Çince de cevap döner Arapça da döner , kullanımda ben hiç bir farkını göremedim büyük bir proje dönüşümü yaptırıyorum sahte modellerin bu işin altından kalkması mümkün değil , sen o cevap dışında bir fark gördün mü önemli olan bence bu , testlerini yapmadan tek bir satirlik yazıyla yargılamak doğru değil. Benzer iş modeliyle satış yaptığınızı görüyorum ticarette başkasına çamur atarak satışlarını baltalamak hoş bir durum değil.