Merhaba,
Geçenlerde yedek parça sistemimizi kurmak için IdeaSoft ile görüşmelerimizi başlattık. Kendilerinin en üst paketi olan Master+ (yıllık 124.900 ₺) paketini kendimize uygun gördük. Açıkçası birkaç saha araştırması yaptığımda, bu paketin çok çok uyguna geldiği dikkatimi çekti.
Yedek parça sektöründe olduğumuz için de çalıştığımız firmadan API çekerek sisteme ürün entegre etmemiz gerekiyor. IdeaSoft ile görüştüğümde, iş birliği yaptıkları Seomew adlı firmaya yönlendirdiler. Bu firma da ürünleri çekip fiyatlarını ayarlayarak siteye yükleyebileceğini söyledi. IdeaSoft'tan yönlendirildiğimiz için de indirimle birlikte yıllık 30.000 ₺ alabileceğini belirtti. Ek olarak sitemizin 100 ila 120 bin arası ürün kaldırabileceğini de söyledi. Ürünün değil API'nin fiyatı değiştirdiğini, ne kadar fazla yerden veri alacaksak o kadar fiyatın artacağını belirtti. Fiyatlar bana gayet uygun geldi.
Ancak Şikayetvar sitesinde de biraz araştırma yaptım ve orası biraz aklımı karıştırdı. Sürekli iade isteyen müşteriler; alım yaptıktan sonra "sınırsız" olarak belirttikleri destekleri vermemeleri, hatta telefonlara bile çıkmamaları; yönlendirdikleri Seomew firmasının kendi üzerine düşen görevi yapmaması gibi gibi şikayetler gördüm. Bunlar aklımı karıştırdı.
R10'da daha öncesinde IdeaSoft veya Seomew ile çalışan varsa deneyimlerini bize aktarırsa sevinirim.