Ne gibi şeyleri hayatınıza eklediniz/çıkardınız? ( Hedefe Giden Yolda Başarı İçin ) Kız arkadaşımı çıkarttım, borsaya atıldım ve kazandım. Size köstek olan kızlarla veya insanlarla takılmayın, üzüm üzüme baka baka kararıyor.
Günlük kaç saat çalıştınız? İlk etapta (ilk 6 ay) günde 7-8 saat minimum 6 ayın sonunda profitable konuma geldikten sonra 4 saate kadar düştü, biraz da otomasyona döktüm işlemleri.
Hedefe ulaşmak sizin için önemli miydi? Evet, ailem ve benim için çok önemliydi.
Size yönelteceğim soru da aslında bu yönde, koyduğunuz yıllık hedefleri ve en büyük hedefinize ulaşabildiniz mi? Bu yılki hedefime de ulaştım sayılır.
Rakamlardan konuşmayı pek seven birisi değilim ama madem konusu açıldı yaklaşık x.xxx.xxx tl para kazandım 1 sene içerisinde. Benim hedefimin 4 katı oluyor, ve bu hedefe ulaşırken gerçekten zorlandım. 21 yaşındayım, lise terk ve üniversite okumuyorum, dil sınıfı mezunuyum, 11 senedir sanal ortamda yazılım, geliştirme ve anlattığım gibi borsa sektöründeyim. Anlatma sebebim, üniversite okumanıza gerek yok, hatta liseyi bitirmenize bile gerek yok. "Ben başaracağım" dediğiniz an zaten yolu yarılıyorsunuz. Önemli olan para değil hiçbir zaman, asıl önemli şey refah ve huzur. Ben şuanda huzurluyum, ailem ile beraber yaşıyorum.