bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazıyı okumadım ama ilk cümlede 8 sene ibaresini görünce r10da geçici banlanan 8 yıllık karısından sürekli ayrılan ve sürekli şarkı yaptım diye dolaşan bir arkadaş vardı o aklıma geldi
Hayrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de okumadım ya ama cevap yazasım geldi
fortext adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazdığın yazı değil ki.. makale sanki 45 dakika okuma süresi var 😊
fortext adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

okumaya üşendim
Hakan ve Suzan, kar fırtınası nedeniyle dağ evinde mahsur kalan mutlu bir çifttir. Akşam kapılarını çalan Kaan isimli bir yazar, arabasının bozulduğunu söyleyerek eve sığınır. Kaan, üzerinde çalıştığı romanın psikopat bir yazarın dağ evinde insanlara işkence etmesini anlattığını söyler ve kısa süre sonra bıçakla çifte saldırır.

Çıkan boğuşmada Suzan, Hakan ve Kaan ağır yaralanır; üçü de yardım gelmeden kan kaybından ölür.

Hikâyenin ters köşesi finalde ortaya çıkar: Suzan aslında yıllar önce Hakan tarafından öldürülmüştür. Hakan, akıl hastanesinden çıktıktan sonra karısının hayaliyle yaşamaya başlamış, evini onun fotoğraflarıyla doldurmuş ve zaman zaman Suzan gibi davranmıştır. Yani Kaan’ın evde gördüğü “Suzan”, büyük ihtimalle Hakan’ın zihnindeki kişilik veya Hakan’ın Suzan kılığına girmiş hâlidir. Sonuç olarak, psikolojik sorunları olan bir katille dengesiz bir polisiye yazar aynı evde karşılaşmış ve birbirlerini öldürmüştür.