bu siteyi görmüştüm hocam ancak güvenilir olup olmadığına karar verememiştim açıkcası
biz oradan 3 sefer aldık hiç bir sorun yok resmi bir yer açıp kullanıp beğenmezsen iade edebiliyorsun MacBook u zaten beğenirsin fakat tavsiyem 14 inç olanını al. bendeki MacBook m1 pro 2020 modeldi sanırım o bile şuanki 180 bin tl lik windows laploplara takla attırır. hem ekranı kaliteli hem tuş taşımı hem hopörlörü hem işletim sistemi 5 senedir 1 kere bile format atmadım şişmez yavaşlamaz virüs girmez, şarjıda 21 saat gidiyor daha ne olsun. tek eksiği var csgo oynatmıyor gerekte yok zaten telefondan oyna zaten oynayacak bir pubg oyunu var birde Fifa geri kalan oyunlar sarmıyor. ilerde ps6 çıkarsa bir ps6 birde gta 6 alırsın bakarsın keyifine vel hasıl MacBook dan şaşma. ben 286 bin tl ye Lenovo dun 5090 ekran kartlı laptobunu almıştım trendyoldan ertesi gün iade ettim çünkü 10 sene önceki Casper laptopdan farkı yok, arkadaşda 16000 tl lik dahili ekran kartlı laptop vardı aynı oynatıyor 5090 ile yani oyunlar pek kaliteli değil artık. uzun lafın kısası MacBook a alışınca windows sana program içinde program gibi geliyor boş geliyor. durum bu.