ByPowerfuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Filtren yeterli ısıtıcı bu havada açmaya gerek yok. Dekor olarak hagen kum birde co2 gerektirmeyen bitkilerle güzelleşir yukarıda ki arkadaşın nano tankları iyi bir örnek.
Bu balıklar seyir zevkini sana pek vermeyebilir. Bunları çıkarıp yerine apistogramma türlerinden bir çift koyarsan çok keyif alırsın. Yavrularına nasıl analık babalık yapıyorlar şaşırırsın senden bile kıskanıp efeleniyorlar
Geçen gün, kapattım 2 tanesi gitti hocam. Isıtıcı sürekli aktif değil belli bir sıcaklıkta kapanıyor. Bitkiler vardı ama vatoz sağolsun sömürdü hepsini. Tam akvaryum işini kapayım dediğini yapacağım. Ama bu türleride seviyorum. Alt katı boş orayada dediğiniz gibi bir akvaryum yaparım. Öneriniz için teşekkürler.