Ben eskiyi özlemiyorum ufak bir HTML hatası için güneş doğana kadar uğraştığını hatırlıyorum bütün kodları taramaktan gözlerim agrimisti , şimdi 10sn de çözülüyor .Yapay zekanin ilk zamanlarinda güvenlik açıkları çok olabilirdi ama çok yol katettiler başka uygulama/sunucu açıklarını bile buluyorlar .Sanki manuel kodlanan uygulamalarda açık olmuyormuş gibi konuşuyorlar , Yıllarca cok sayıda insan tarafından geliştirilen wp pyp-nuke drupal vs de bile ne kadar ciddi açıklar çıktı ne kadar canlar yandı. Yani koder arkadaşları birazda Osmanlı zamanındaki halı dokumacılara benzetiyorum , sanayi devrimi geldi ve inkar edildiği için yok olmadı tam tersi görmezden gelen toplumu yokediyordu.Çağa ayak uydurmak lazım , sektörünüz Evrim geçirebilir hatta bitebilir inkar etmekle birşey kazanamazsiniz , yarın muhasebeciler in işini tam olarak ai alabilir , veya sigorta acenteleri ortadan kalkabilir.Dunya da nice meslekler yok oldu , kodlama yok olmayacak belki ama %90 oranında işsizlik olacağı on görülüyor bencede öyle olacak