6 adet sorum var.

Google ads mmc müşteri merkezi hesabı kullanıyorum içerisinde kendime ait 30 tane alt hesap var ana hesaba bağlı, tek ödeme profili hepsi aynı şirketime bağlı.

1. sorum :
örneğin
1. hesapda karpuz satışı yapan site günde 2 sipariş alıyor
2. hesapda elma satatışı yapan site günde 4 sipariş alıyor.
eğer 3. hesapda kiraz satışı yapan site reklamı çıkarsam diğer hesaplardaki satış ortanlarım düşüyor 1 1 oluyor
bunu nasıl aşabilirim ?

2. sorum:
doğrulanmış hesaplarda bireysel doğrulanmış ile kurumsal ltd şti ismi ile doğrulanmış hesaplar arasında performans farkı var mı

3. sorum :
bazı hesaplarımda
1 hesabın bazı reklamları sınırlanmış olabilir.
Bu hesapların reklam gösterimleri belirli hassas senaryolarda sınırlandırılabilir.
uyarısı veriyor, ben aynı armut sitesini başka domaine taşısam ve aynı reklamı google ads editor ile domaini değiştirerek atarsam ve reklamı yayına alırsam bu yeni hesapda daha iyi verim alabilir miyim ? ayrıca bu reklam gösterim sınırına bir çözüm var mı ?

4. sorum : (en önemli )
son 3 aydır google ads da dönüşümlerde %90 oranında düşüş yaşıyorum yani eskiden tbm 1 tl olan reklamda 2000 tık alırdım 2000 tl reklama giderdi 8 sipariş gelirdi 8000 ciro ederdim reklamı düşünce 6000 kalırdı. şimdi tmb 4 tl olmuş o parayı versemde 2000 tıklama alamıyorum 500 tıklama anca alabiliyorum ve maliyetim yine 2000 tl fakat 500 tıklama ya 2 sipariş geliyor oda 2000 tl ediyor reklama da 2000 verdiğim için para kazandırmıyor. reklama 5 6 tl vererek denedim yine sonuç aynı başabaş gidiyor kazandırmaz oldu. bu durumu sizde yaşıyor musunuz ? bu son 3 aydır genel bir durum mu ? bu durum için çözüm öneriniz nedir ?

5. sorum
örneğin içerisinde 10 adet ürün olan sitem var diyelim
elma armut portakal mandalina muz kiraz vs diyelim
her birine birer kampanya açıp içine 1 reklam grubu ve 1 reklam oluşturuyorum her birinin kendi kampanyası var yani 10 kampanya oluyor. her birine günlük bütçe 5000 tl girmişim. google ads bakiyemde manuel ödeme seçili içeride ise 4000 tl para var, her bir kampanya reklam mükemmel seviyede olmasına rağmen 300 500 tıklama alıyor anca totale bakınca reklama 6000 tl gitmiş diyelim ciroya bakıyorum oda 6000 7000 arası yani, hasbelkader ikisi ürün alan çıkınca 8 9 a çıkıyorda 1 2 bin kalıyor. bu noktada öneriniz var mı 10 ürünlü site için bu strateji yanlış mı ? reklamları tıklamalara odaklan seçiyorum hedef satış seçiyorum dönüşümler kurulu ve reklam gücü mükemmel. acaba ai cevaplardan dolayı mı tıklama alamıyoruz son 3 aydır nedendir sizce. sitelerimde de hiç bir sorun hata yok. eskiden yani 3 ay öncesine kadar aylık 3 milyon tl ciro yaptığım networkumdan işimden artık 200 bin tl ciro edemez oldum reklama zaten 200 bin gidiyor. kebabcı lahmacuncu mu açsam diye düşünür oldum. var mı bir öneriniz.

6. sorum
gologin satın aldım r10 dan 3 5 tane hesap satın aldım sıfır domain sıfır kart farklı site farklı tasarım farklı anlatımla site yapıp reklam açtım ertesi gün askıya alındı, kendim başka numaradan 3 farklı ads hesabı oluşturdum reklamları açtım onaylandı sorunsuz fakat verim alamıyorum benim mmc hesaplarla aynı verimi veriyor. gologin ve farklı çerezi sistemde fayda etmediğine göre ne edeceğiz.

6 adet soru sordum. bunları cevaplayacak baba yiğitte pek yok buralarda. sizin bilginizi tecrübenizi bilmiyorum bu konularda bilginiz varsa buyrun cevapları alalım.

geçen birine bu soruları sordum adam abi benim daha kadar tecrübem yok diyor daha ads editör ü bilmiyor. bakalım sizden gelecek cevapları merak ediyorum. saygılar.

cevapları bilen başka arkadaşlar varsa onlarda cevaplarsa memnun olurum.