Merhaba bende bir lisans satıcısı olarak yorumlamak isterim öncelikle bu kapanma olayı bir nevide satıcının elinde yani satıcı kaliteli ürün bulurda koyarsa az kar eder ama kalitesiz ürünü aynı fiyata satarsan daha fazla kar eder yada kaliteli ürünü pahalıya satcak şimdi hesapcomtr itemsatış vb yerlerde 10-15tlye chatgpt var mesela ben satıyorum 470tlye forumdada çoğu kişi yaşadığım için biliyorum garantisiz dandik ürünü alıp sırf benden alsınlar diye garantili satıyor buda zaten kaliteden anlaşılcağı üzere hemen patlıyor ve bu döngü sürekli olunca satıcı artık içinden çıkılmaz bir hale düşüyor ve adına şikayet konuları açılıyor ben şahsen kalitesiz garantisi olmayan hiçbir ürünü satmıyorum sitemdede kullanıcı girdiği zaman başlıkta ve açıklamada her iki yerdede olmak üzere tüm şartları görüyor örneğin chatgpt 2 ürün var 2side 1 ay garantili ama 1sinin 1 kere telafi hakkı var diğerinin telafi konusunda sorunu yok bunlarda başlıkta ve açıklamada belirtiliyor 1 telafili diye müşterilerde uygun olsun diye bu az önce bahsettiğim satıcılara gidince şeffaf bir alışveriş olmuş olmuyor herkes sattığı ürünün arkasında durmuyor çünkü benim düşüncem böyle herkese hayırlı geceler dilerim