e-book'u aldım fakat maalesef hem bilgilerin tamamı yüzeysel hem de konuda yazıldığı gibi "yeni hesap" ,"aynı cihaz", "aynı ip" ibarelerine falan hiç bir şekilde uymuyor, bana herhangi bir katkısı olmadı belki başkasına olur.
IG'nin kodlamasına müdahale edemediğiniz sürece verilen her yöntem kulağa yüzeysel gelecektir. Örnek: Aracı uygulamaları kullanın, şu lokasyondan giriş yapın, şu ayarı kapatın vs vs vs... O yüzden yüzeysel görüşünüze katılmamakla birlikte sonuç verdikten sonra yüzeysel ya da derinlemesine fark etmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca yöntem tam 2 sayfalık maddelerden oluşuyor tüm bunların birlikte yapılması ve kullanım süresi boyunca da buna sadık kalınması gerekiyor. Yoksa zaten tek maddelik bir yöntem olurdu. İlaveten belirtmek isterim ki tüm bunlar yeni hesaplarda ve aynı cihazlarda aynı ip üzerinden uygulanarak başarılı sonuç alınmıştır. Rehber içerisinde hiçbir yeni IP, VPN, Yeni Cihaz önerisi BULUNMAMAKTADIR. Yine de geri dönüşünüz için teşekkür ederim, keşke size de faydalı olsaydı.