PayTR url bazlı webhook izlediği için kabul edilmediyse entegrasyon sağlanmaz yeniden başvuru gerektirir fakat sonradan bir incelemeyle muhtemel riskli olacağı için tercih etmeyebilirsiniz.
iyzico kısmında API bazlı çalıştıkları için X sitesine onay alıp Y sitesine kurulum yapabiliyorsunuz. sizinle aynı sektörde çalışan siteler de bu şekilde yapmışlardır.
Shopier için eski tip api ile ödedme alma kaldırıldı fakat yeni api kurulumuyla da ödeme alabilirsiniz.
Shopier api ile web sitenize sanal pos entegrasyonu sağlayabilirim ücret: 2.000TL
iyzico için bahsettiğim sistem size uygunsa yapılabilir farklı bir site için onay alıp sitenize kurulum yapılabilir.
PayTR için ise site içeriği değiştirilerek onay alınır sonrasında sitenizin içeriğini normale alabiliriz.
Bu 3 firma da Türkiye'de Güvenilir olduğu için tercih ediliyor olsa da çoğu sektör yasal olmasına rağmen onaylanmıyor bu tarz atlatmalarla onay alınabilir fakat bunun ileriye yönelik hiç bir garantisi yoktur yani sonrasında sözleşmeniz fesih edilebilir.
Stripe kullanabilirsiniz fakat orada da dikkat etmeniz gereken şey tüm işlemler faturalı olmalı faturasız herhangi bir işlemde kullanıcı ödeme itirazı yaparsa stripe üzerinde yüksek cezalar veriliyor para cezası + hesap kapatma gibi.
Konu hakkında yardımcı olabileceğim bir şey olursa bana
WhatsApp veya
Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz.
Merhabalar,
Öncelikle değerli açıklamanız ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Evet, ben de rakibimizin sistemini incelediğimde benzer bir yapı kullandığını fark ettim. Görünüşe göre iyzico hesabı farklı bir domain üzerinden onaylanmış, ardından entegrasyon kendi sistemine yapılmış.
Ancak ben bu şekilde ilerlemek istemiyorum. Sürecin tamamen
resmi ve onaylı olmasını tercih ediyorum. İleride sözleşmenin feshedilmesi veya hesabın kapatılması gibi risklerle karşılaşmaktansa, kendi iş modelimizin değerlendirilip doğrudan onay almasını daha doğru buluyorum.
Bu nedenle asıl beklentim, başvurunun neden uygun görülmediğinin en azından genel hatlarıyla paylaşılması. Böylece eksik görülen noktaları düzelterek tekrar başvuru yapma imkânımız olur.
Tekrar teşekkür ederim, vakit ayırıp deneyimlerinizi paylaştığınız için.