1.5 yıl boyunca çalışıp hiç harcamadığın senaryoda birikiyor o da.
Bedelli yapacaktım, maalesef bu yıl ikinci kez zam gelince vazgeçtim. Daha bugün tecili bozdurdum. Bu yıl giderim diye düşünmekteyim. umarım yetişir.
tabi ki 28 k kazanacaksın hiç ellemeyip köşeye koyacaksın 16 ay boyunca hiç giderin olmayacak yolun yemegin olmayacak sadece çalışacaksın seneryoda ki imkansızlığa bak
Bedelli bir tercihidir o yüzden bu kadar pahalıdır. Ben askere gitmek için tam 9 senedir her sene hastaneye git gel yapıyorum 9 senedir silah altına almadılar birde dava açtılar 😃😃😃
hocam benı yalnış anlamayın ama sizin bulundugunuz durumu yaşayan bir elin parmagını geçmez bir kılıf uydurmayada gerek yok madem tercih gidip gitmemeyide tercih yapsınlar yada bedelliden alınan paraları 6 ay gidenlere düzgün maaş vererek kaydırsınlar realist bakmak lazım ülkede askerligi seçime bıraksalar kaçtane vatan sevdalısı askere gider ?