Çadır ve çadır ekipmanlarını iade ettim. 35 bin TL harcamıştım. Yakında güzel kamp alanları bulamadım. Bi gökçetepe Edirne hoşuma gitti, ama başka yakın çevrede öyle güzel kamp alanları yok. Hanımda kamp alanı olmazsa gidemem rahat edemem diye ısrar edince o zaman çadır sevdasından vazgeçelim dedim.
Karavan için birikim yapmaya başlayacağım

abartma karavan için acele etme.
önce çadır olarak başlamalısın çekinecek korkacak durum yok kamp olayı basit iş doğru ekipman minimal düzen ile güzel kamplar yapabilirsiniz.
Sen kamptan önce hanımı ikna etmelisin sevmesi alışması lazım bu tip şeylere hiç sevmiyorsa zorlamamak lazım.(çadırla dene o sebeple.)
ıssız hijyenik olmayan yerlere gitme dememin sebebi tam olarak senin durumunu tahmin ettiğim içindi
Ormanya çok ideal senin için belediye işletiyor zaten temiz wc var duş var güvenli bir ortam. Ateş yakmak yasak piknik tüpü ile her şey yapılıyor.
bir kaç kamp yapmadan karavan olayına bulaşmanı önermem.artı o dediğim yerde karavanlar da var onları da yakından görebilirsiniz.
şişme çadır falan alma normal decathlon üzerinden beğendiğin çadırı al şişme yatak al sandalye masa en temel şeyler bunlar.