projeanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.

Ağırlıklı olarak video görsellerimi yapacak. Benim ile haftalık sabit ücretli çalışacak ekip arkadaşı arıyorum. Video, Görsel tasarım ve editleme yapabileceği profesyonel yazılımlarda uzman olması gerekmektedir. Ayrıca yapay zeka araçlarını kullanmasını iyi bilmelidir. 7/24 ulaşılabilir, hızlı ve kreatif arkadaşların referansları ve kullandıkları yazılımları yazmalarını rica ediyorum.

Yapacağınız işler:
- Video temizlenip, alt yazı ve resimler eklemek ayrıca kurgulamak Ortalama 1dk - Haftada ortalama 5 video
- Uzun videolarımı editleyip, kelimeler arası boşlukları alma, alt yazı ve efekt ekleme. Ortalama 5-10dk.- Haftada ortalama 2 video
- Vereceğim resimleri hareketlendirip yapay zeka ile videolar oluşturma. Ortalama 1-2dkk- Haftada ortalama 1 video
○ Atina Rivierası'nın en prestijli noktasında, denize sıfır #goldenvisa projesi! - Sınırlı yerler
○ En çok kazandıran Yunanistan Golden Visa Projesi #goldenvisa #goldenvisagreece #yatırım #gayrimenkul
- Vereceğim resimleri KANVA templatelerin içerisine ekleme- Haftada ortalama 10-15 resim
- PDF lerin içerisinden resimleri çıkartıp temizleme webp formatına dönüştürme- Haftada ortalama 10-20 resim
- Videoları yüksek çözünürlüklü hale getirme (opsiyonel)
- Videolar içinden belirli sahnelerin resimlerini yüksek çözünürlükte alma (opsiyonel)

Lütfen isteyeceğiniz haftalık ücreti bana özelden yazın
Konu sahibi burada 7/24 derken 7/24'ü mecazi manada kullanmış tabiki de kimse robot değil 7/24 aktif olacak. Kendi adıma şunu söylemek isterim, bende bir tasarımcı olarak muhattap olduğum kişi ile sesli iletişim kuramıyor ve aradığımda ulaşamıyorsam gıcık olurum. Bi aralar da sadece mail ile iletişime geçenler kafası vardı

Birde konu sahibine bir önerim olacak, bir çoğumuz bu iş listesine yıllardır hakim olduğumuzu ve tüm alanlarda ki işleri A+ yapıyor olsak ta verimlilik konusunda sağlıklı olmaz, işleri kalem kalem ilgili kişilere ayrı ayrı yaptırmak hizmet alan adına daha sağlıklı ve verimli olacağını belirtmek isterim.

Ben yapsam diyerek istenilen hizmet ücreti ortalamasını aşağı liste olarak bırakıyorum.

İstenilen Hizmetler için

Hizmet
Kapsam
Haftalık Ücret
Kısa video kurgu, altyazı, görsel ekleme ve edit
Haftada 5 video (ortalama 1 dk)
30.000 ₺
Uzun video edit, kurgu, boşluk temizleme, altyazı ve efekt
Haftada 2 video (5-10 dk)
28.000 ₺
AI destekli video üretimi (görsellerden)
Haftada 1 video (1-2 dk)
18.000 ₺
Profesyonel template düzenleme (Adobe CC vb.)
Haftada 10-15 görsel
10.000 ₺
PDF'den görsel çıkarma, temizleme ve WebP optimizasyonu
Haftada 10-20 görsel
8.000 ₺
Dosya yönetimi, kalite kontrol ve teslim süreçleri
Haftalık operasyon
5.000 ₺

Opsiyonel Hizmetler için.

Hizmet
Ücret
Video AI Upscale / 4K-8K kalite yükseltme