Kanalım hikaye kanalıydı. Yani intikam hikayeleri gibi : Örnek https://www.youtube.com/@CalmDramaStories

Gelen mail de şunlar var. Buna nasıl itiraz edeceğiz ? Ne yazmalıyız ? Youtubede benzer onlarca kanal var.

Microsoft Clipchamp seslerini kullanıyordum. Yapay zeka ile görseller üretiyordum ancak capcut ile çok editliyordum. Para kazanma itirazında nasıl yaptığımı göstermiştim ve para kazanması onaylanmıştı. Şimdi ne olacak ?

===========================

İçeriğinizi inceledik ve kimliğe bürünme politikası hükümlerinin ciddi ya da tekrarlanan şekilde ihlal edildiğini tespit ettik. Bu nedenle kanalınız YouTube'dan kaldırıldı.
Bunun son derece üzücü bir gelişme olabileceğinin farkındayız. Bununla birlikte, YouTube'u herkes açısından güvenli bir platform hâline getirmek için çalıştığımızı hatırlatmak isteriz. Platform kullanıcılarını korumak için politikalarımızı ciddi bir şekilde ihlal ettiğini düşündüğümüz kanalları kaldırırız. Kararımızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız itiraz edebilirsiniz. Söz konusu politika ve itirazınızı nasıl gönderebileceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Politikamızda belirtilen kural

YouTube'da bir kişinin veya kanalın kimliğine bürünme amaçlı içeriklere izin verilmez. Bir kanalın profilinin, arka planının ya da genel görünüm ve tarzının başka birinin kanalı gibi görünecek şekilde kopyalanması veya bir kişinin kimliğine bürünmek amacıyla o kişinin adının, resminin, benzerliğinin veya sesinin kullanılması bu kapsamda değerlendirilir. Takipçi, parodi veya hiciv kanalı yönetiyorsanız kanalınızın adında veya herkese açık kullanıcı adınızda bu durumu açıkça belirtin. Kanalınızın asıl içerik üreticiyi, sanatçıyı veya tüzel kişiyi temsil etmediğini izleyicilerinize açıkça belirtmelisiniz.
Bu durumun kanalınıza etkisi

Kanalınız YouTube'dan kalıcı olarak kaldırıldı. Şu andan itibaren başka bir YouTube kanalına erişemez, sahip olamaz veya yeni bir YouTube kanalı açamazsınız.
Sonraki adımlar

Bu karara itiraz etmek isterseniz aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz: