umutozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hem premium üyeyim, hemde arkadaş yayınladığı an direk girip baktım. Ama fiyatlar 199 tl gözüküp içine girdiğiniz zaman direk fiyatlar değişiyor. Ya bir bug olmuş ya da farklı bir durum var.
Kısacası kimsenin burnunda getirmek değil olay, aksine bir çok kişiyi bir hevesle buraya teşvik edip elinin boş dönmesini sağlamak hoş değil.
Size onlarca sipariş içeren ekran görüntüsü atıyorum, üstüne hiç tanımadığım insanlar dahi size olan biteni yazarken, hayatınızda tanımadığınız birine yalan dolan gibi ucuz bir üslupla saldırdığınız için özür dilemeniz gerekirken hala konuyu uzatıyorsunuz. Yayınlar yayınlamaz bakmanız bir şeyi değiştirmiyor. Kartı kayıtlı olan insanlar 10 saniye içerisinde sipariş verebilir. Bu tarz fırsatlar ÇABUK biter. Çabuktan kastım 1-2 saat değil, 2-3 dakika dahi olabilir.

Buyrun bir ekran görüntüsü daha atıyorum ama eminim size yine yeterli gelmeyecektir. Ürüne yetişemediğiniz için "Yalan dolan" yazmaya devam edeceksiniz. Size hayatınızda bol şanslar dilerim, başka fırsat konularını takip ederseniz sevinirim.