Merhaba R10 Üyeleri ve Firma Sahipleri,
Kendimi hem geliştirebileceğim hem de mevcut yeteneklerimle projenize/firmanıza değer katabileceğim,
uzun soluklu ve karşılıklı iş birliğine dayalı bir Remote (Uzaktan) iş arıyorum.
Bir yerde sadece "çalışmak" için değil, bir amaca hizmet etmek, öğrenmek ve birlikte büyümek için bu ilanı açıyorum.
🛠️ Neler Sunabilirim? (Yeteneklerim)
- İleri Düzey Excel (Advanced): Veri analizi, raporlama, formüller, makrolar ve veri yönetimi konusunda derin bir tecrübeye sahibim. Firmanızın karmaşık Excel işlerini, raporlamalarını ve veri düzenleme süreçlerini tek başıma sırtlayabilirim.
- Sistemli ve Düzenli Çalışma: Remote çalışma disiplinine sahibim. İletişimi her zaman ön planda tutar, görevleri zamanında teslim ederim.
🚀 Kendimi Geliştirdiğim & Katkı Sağlamak İstediğim Alanlar
Mevcut yeteneklerimin üzerine koyarak ilerlemeyi seviyorum. Şu an aktif olarak
Python ve Bash Scripting alanlarında kendimi geliştiriyorum.
- Firmanız bünyesinde bu teknolojilerin kullanıldığı (otomasyon, veri çekme, sistem yönetimi vb.) işlerde görev alarak kendimi daha da yukarılara taşımak istiyorum.
- Bana mentörlük edebilecek, vizyon katacak ve birlikte "Contact" (iletişim) halinde kalabileceğimiz deneyimli ekiplerle çalışmak en büyük önceliğim.
💼 Nasıl Bir Firma/İş Birliği Arıyorum?
- Çalışma Şekli: Tamamen Remote (Uzaktan).
- Kültür: İletişime açık, çalışana bir şeyler katmayı hedefleyen, sadece iş odaklı değil "gelişim" odaklı olan dinamik firmalar.
- Amaç: Karşılıklı bir "Kazan-Kazan" (Win-Win) ilişkisi kurmak. Ben Excel ve enerjimle işlerinizi hafifletirken, sizlerin tecrübesiyle ben de yazılım ve otomasyon kanadında kendimi büyüteceğim.
Siz de ekibinize dinamik, öğrenmeye aç ve Excel canavarı bir çalışma arkadaşı katmak isterseniz, detayları konuşmak için sabırsızlanıyorum.
t.me/ip3kci veya PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz